Over KVLO

Magazine

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied met ons Magazine Lichamelijke Opvoeding. Vol met inspirerende praktijkartikelen, trends en (politiek) nieuws, meeslepende columns, prikkelende discussies, interessante reportages en spraakmakende artikelen over bewegingsonderwijs in en rondom de school. Het Magazine verschijnt negen keer per jaar.

Magazine digitaal

Om de laatste uitgaven te bekijken/downloaden ga je naar het..
Magazine overzicht
 

Magazine praktijkartikelen

Direct downloaden van de praktijkartikelen kan (alleen voor leden ingelogd) op deze pagina. (eerst inloggen, dan op de link klikken!)

Voor een (ongelinkt) overzicht van de..
Praktijkartikelen
 

Magazine uitgebreid en bonusartikelen

Soms moeten we korte versies van artikelen plaatsen vanwege een gebrek aan pagina's in het blad. Andere artikelen (bonus) verschijnen alleen op de site, o.a. omdat er dan makkelijker op gereageerd kan worden.

Let op: De hyperlinks in vooral de wat oudere artikelen kunnen in toenemende mate niet meer werken. De gewenste tekst in Google plakken geeft het snelst resultaat voor meer info. Ook kun je de basissite opzoeken (adres tot meestal .nl) en daar verder zoeken. Sorry voor het ongemak.
 

Magazine bonus en uitgebreid
 

Ter discussie..

 .. is een rubriek in het Magazine waarin auteurs de mogelijkheid hebben een prikkelend stuk te schrijven. Reacties kunnen onder de artikel-intro geplaatst worden en/of ingestuurd worden naar redactie@kvlo.nl


Richtlijnen auteurs

Wil je een artikel schrijven voor Lichamelijke Opvoeding? Neem eerst contact op met de redactie om na te gaan of je onderwerp plaatsbaar is. Geef hierbij een korte toelichting op de inhoud. Dan bekijken wij of we het interessant vinden om je artikel te ontvangen. Lees onze richtlijnen voor auteurs en APA richtlijnen over hoe je een artikel dient aan te leveren.


Adverteren

Voor commerciële initiatieven kan contact opgenomen worden met OnderwijsMedia via sales@onderwijsmedia.nl (030 – 210 23 86) Mogelijkheden zijn een advertentie in LO-Magazine, een banner op pagina's van deze site en/of berichten/banners in de (bijna) wekelijkse Goed Leren Bewegen-nieuwsbrief.
 


Verschijningsdata

Topics en verschijningsdata van 2021.


Losse nummers

Losse nummers bestellen kan ook. Stuur hiervoor een mailtje naar redactie@kvlo.nl onder vermelding van het gewenste nummer. Kosten hiervoor zijn €5,-  exclusief verzendkosten.

 

Redactie van het Magazine

Redactielid Functie E-mail
Maarten Massink praktijkredacteur m.massink1@upcmail.nl
Berend Brouwer voorzitter b.brouwer@slo.nl
Pieter Matthijsse lid pieter_matthijsse@hotmail.com
Frank Jacobs lid f.m.jacobs@hhs.nl
Harold Hofenk lid h.g.hofenk@pl.hanze.nl
Monique van Ark lid Ark.van.m@hsleiden.nl
Jan Willem Teunissen lid janwillem.teunissen@han.nl
Douwe van Dijk lid d.vandijk@hva.nl
Marijke Slotboom lid m.slotboom@fontys.nl
Herman Verveld lid Hd.verveld@windesheim.nl
Hans Dijkhoff hoofdredacteur hans.dijkhoff@kvlo.nl
Jacqueline Tangelder planning/ondersteuning redactie@kvlo.nl
Hjalmar Zoetewei webredacteur webredactie@kvlo.nl
Dorien Dijk lid dorien.dijk@kcsport.nl

   

Postadres

Postbus 398 3700 AJ Zeist

. .
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...