Scholing en Kwaliteit

Registerleraar worden

Registerleraar.nl is een register van, voor en door leraren in het primair, voortgezet en speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Met je registratie geef je aan dat jij je blijft ontwikkelen als docent lichamelijke opvoeding. Je draagt bij aan een sterke beroepsgroep. Leerlingen, ouders, collega’s en schoolleiding kunnen vertrouwen op jouw kwaliteit als registerleraar. Bij jou is het onderwijs in goede handen.

Verplicht registeren vanaf 2017?

Het lerarenregister wordt mogelijk in 2017 voor elke leraar verplicht. Professionalisering krijgt daarmee een centrale plek binnen het onderwijs. Bij registerleraar kun je je professionaliseringsactiviteiten laten registreren. Het gaat om activiteiten die expliciet tot doel hebben de kwaliteit van de beroepsuitoefening als leraar te verbeteren en te waarborgen. Hiermee toon je aan dat je werkt aan je deskundigheidsbevordering en dat je actief handelt met betrekking tot jouw eigen professionele ontwikkeling.

 
PO, VO en mbo

Alle leraren in het Po, Vo en mbo kunnen zich bij registerleraar.nl registreren. Wil jij dus werken aan je kwaliteit als docent lichamelijke opvoeding? Word nu registerleraar via www.registerleraar.nl.

 
KVLO-register opgegaan in registerleraar.nl 

Het KVLO-register is (vanaf januari 2013) opgegaan in het landelijk Registerleraar.nl. Dit betekent dat het digitale KVLO-portfolio ook is stopgezet.
Heb je gewaardeerde en gevolgde scholingen van vóór 2013 opgevoerd bij Registerleraar.nl? Deze scholingen maken geen deel uit van de herregistratietermijn (van 4 jaar), omdat herregistratie op zijn vroegst in 2017 in gaat. Scholingsaanbieders kunnen een account aanmaken op registerleraar.nl en hun aanbod opnieuw ter validering aanbieden. 

 

 

 

 
Aankomende activiteiten
09
jan
1e Calo-KVLO Kennisevent: Omgaan...
Agendapunt bekijken
09
jan
Calo-KVLO Kennisevent
Agendapunt bekijken
23
jan
Landelijke Studiedag Basislessen...
Agendapunt bekijken
December 2018
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...