2+1+2=verbinding in leren en bewegen

KVLO | webinarNaam aanbieder
KVLO
Datum
06 oktober 2020
Locatie
webinar
Aanvang
16.00 uur
Kosten
gratis

Vijf uur bewegen op de basisschool per week! Dat is het onderwerp waar het allemaal om draait in het webinar onderwijs: 2+1+2=verbinding in leren en bewegen. 2+1+2 staat voor: 2 uur bewegingsonderwijs +1 uur bewegen onder schooltijd +2 uur bewegen na schooltijd.

Meer weten? Blok dan je agenda op 6 oktober a.s. van 16.00 uur tot 17.00 uur. Vragen als ‘Hoe maak je de verbinding tussen deze 5 uren bewegen?’, ‘Welke rol kan de vakleerkracht, een vakgroep of een sportbedrijf hier in spelen?’ maar ook ‘Welke invulling is er mogelijk in de +1 en +2?’ en ‘Hoe kan 2+1+2 bijdragen aan de motorische vaardigheden van kinderen?’ komen uitgebreid aan bod. Dat wil je toch niet missen! Schrijf je daarom nu in via deze link (deelname is gratis).
 
Het webinar onderwijs: 2+1+2 = verbinding in leren en bewegen is onderdeel van Week van de motoriek ‘van jongs af aan vaardig in bewegen’.

Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert samen met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO en de VSG een themaweek om meer aandacht te vragen voor het nut en belang van Breed Motorische Ontwikkeling (BMO).

Maar liefst zeven webinars behandelen diverse contexten, interessante wetenschappelijke achtergronden en veel praktische kansen en mogelijkheden om direct met het thema BMO aan de slag te gaan.
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
29
okt
Primitieve reflexen De start van...
Agendapunt bekijken
09
nov
ONLINE Cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
12
nov
Dag van het Sportonderzoek 2020
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...