Bijeenkomst netwerk vakgroep-coördinatoren: De kracht van samen

KVLO | ZeistNaam aanbieder
KVLO
Datum
20 maart 2019
Locatie
Zeist
Aanvang
16.00 uur
Type activiteit
Bijeenkomst

De kracht van samen

Het komt steeds vaker voor, vakleerkrachten in het PO die verbinden en elkaar ontmoeten bij een gezamenlijke bijeenkomst. Waar de vakleerkracht vroeger op zijn eigen eilandje vertoefde, hier en daar een sportdag organiseerde en andere vakdocenten sporadisch tegenkwam bij de (KVLO)-studiedagen of een regionaal sporttoernooi, ontstaan steeds vaker samenwerkingsverbanden die uiteindelijk leiden tot vakgroepen.

In de Randstad bij de grotere besturen is hier al langer sprake van, daar grote besturen eerder de mogelijkheid bieden tot samenwerking en ontmoeten. Vakgroepen leren hiervan en met elkaar en creëren zo een professionele leergemeenschap die aanzet tot kwaliteitsverbetering en innovaties.

Op onze helpdesk krijgen wij nu ook steeds vaker de vraag van verschillende invalshoeken (Gemeente, bestuur of vakleerkrachten): Kan de KVLO assisteren met het opzetten van een vakgroep? Ondersteuning voor vakgroepen kan in de vorm van adviezen over: beleid, ontmoeten, intervisie en andere bijeenkomsten.

Op 20 maart 2019 is de bijeenkomst netwerk vakgroep-coördinatoren in Zeist van 16:00-19:00. Mocht je hierbij willen aansluiten of hulp willen voor het opzetten van een vakgroep, mail ons dan!
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
14
sep
Sportzaterdag in de Meent
Agendapunt bekijken
23
sep
Masterclass 'AANSLUITEN!!!!'
Agendapunt bekijken
01
okt
Themadag sneeuwsporten 2019
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...