Webinar akoestiek

KVLO | OnlineNaam aanbieder
KVLO
Datum
22 maart 2021
Locatie
Online
Aanvang
15.30(-16.30) uur
Kosten
10 euro voor KVLO-leden, 20 euro voor niet-leden
Type activiteit
Webinar

Als docent LO is de gymzaal jouw werkplek en jouw leermiddel en is het van belang dat deze op orde is. Bij de KVLO signaleren wij op onze helpdesk dat de akoestiek in de top 3 van meest gestelde vragen omtrent arbeidsomstandigheden staat.
 
De akoestiek in de accommodatie waar docenten LO lesgeven is vaak niet op orde. Dit kan beter en anders!  Daarom nemen we je tijdens dit webinar graag mee in het thema akoestiek en belichten we de diverse kanten van dit thema vanuit de verschillende expertises. Dit alles met als doel jou verder op weg te helpen naar het bewerkstelligen van een accommodatie met goede akoestiek!
 
Tijdens het webinar komen diverse experts aan het woord en lichten vanuit hun (werk)ervaringen, expertise en praktijk toe wat je kunt doen om de akoestiek te verbeteren of beter nog bij  nieuwbouw direct goed op orde kunt krijgen.
 
Ervaar jij ook een slechte akoestiek en ben je benieuwd welke stappen je kunt ondernemen om dit te verbeteren, volg dan dit online webinar.
 
De experts aan het woord: Janneke Wiersema (juridische afdeling KVLO), Peter van der Velde (TIG akoestiek), Harry Vedder (M3V) als specialist in huisvesting, sporttechnisch  adviseurs Odin Wenting (bouwadvies) en Niels Hooijtink (Elacin) om het gebruik van otoplastieken toe te lichten.

Inschrijven via iDeal>>
Inschrijven via automatische incasso of met bovenstaande banner!
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
02
mrt
Hogeschool van Amsterdam.. ALO...
Agendapunt bekijken
08
mrt
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
15
mrt
Webinar PTA-LO in coronatijd
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...