Skip Navigation Linksdefault

Meedoen!

Werk jij op een school met sportactieve school en weet jij je leerlingen te motiveren om te bewegen? Ben jij trots op het mooie sport- en beweegaanbod op jouw school? Pak dan het podium en laat andere scholen zien hoe jullie dat voor elkaar krijgen! Doe mee aan de verkiezing van de ‘Sportiefste Basisschool van Nederland 2024’ of de ‘Sportiefste S(B)O-school van Nederland 2024’! Deze verkiezing wordt georganiseerd door de KVLO in samenwerking met NOC*NSF en Kenniscentrum Sport & Bewegen. 


In schooljaar 2023-2024 gaan we weer op zoek naar de Sportiefste Basisschool van Nederland én de Sportiefste S(B)O-school van Nederland. Iedere basisschool of school voor speciaal (basis-) onderwijs kan zich inschrijven. We zoeken hierbij naar scholen die een vakleerkracht 2.0 in huis hebben. De finale vindt plaats op 9 april 2024 op de CALO in Zwolle. Benieuwd of jij een vakleerkracht 2.0 bent? Lees dan het artikel hiernaast onder 'Downloads'. 

Het aanmeldingsformulier, richtlijnen voor de motivatie van de school en de spelregels voor deelname vind je ook rechts op deze pagina onder 'downloads'. Aanmelden voor de verkiezing kan door het aanmeldingsformulier met motivatie en de gevraagde bijlagen vóór 1 december 2023 te mailen naar nathalie.termorshuizen@kvlo.nl. Let op! Er is een apart aanmeldingsformulier en er zijn aparte spelregels voor het regulier en speciaal (basis-) onderwijs.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Lees voor aanmelding ook even de 'Procedure'.