Skip Navigation Linksdetail

Oost-Brabant

Dit is de pagina van de afdeling Oost-Brabant van de KVLO, opgericht op 07-03-1957. Hier vind je informatie over de afdeling en de afdelingsactiviteiten.

Uitreiking erespelden

Mededeling  |  10 juli 2022

​Afgelopen woensdag 6 juli had het afdelingsbestuur van Oost-Brabant de eer om 3 erespelden te mogen uitreiken aan 3 leden die respectievelijk 50, 50 en 60 (!) jaar lid zijn van de KVLO.

Voor de meesten voor ons een mijlpaal die we nog maar moeten zien te halen. Afgelopen woensdag hebben we als afdelingsbestuur in de vorm van een gezellig samenzijn met koffie, Bossche bollen en worstenbroodjes de erespelden uitgereikt aan deze drie bijzondere leden. Twee zilveren spelden voor het 50 jaar lid zijn en zelfs (bijzonder!) een gouden speld voor 60 jaar lid zijn van onze mooie vereniging.

Een moment onder gelijkgestemden en mooi voor ons (twee generaties later zullen we maar zeggen) om te horen "hoe dat vroeger dan allemaal ging." Eén ding is in elk geval niet veranderd: deze mannen hebben nog steeds hun passie voor sport en bewegen en die gaat vermoedelijk nooit meer over!