Skip Navigation Linksdefault

Contact


Heb je een vraag?

KVLO-leden kunnen hun vraag stellen via de Mijn-contactpagina (zie kader hiernaast) of via de onderstaande e-mailadressen. Vermeld in de mail je lidnummer (indien van toepassing), voor- en achternaam, adresgegevens, mobiel nummer en natuurlijk je bericht of vraag.

 

De KVLO is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur via 030-6920847


Bereikbaarheid bureau KVLO in de zomervakantie

Gedurende de gehele zomervakantie is de KVLO telefonisch bereikbaar. In de periode van 25 juli t/m 19 augustus is het KVLO-bureau telefonisch bereikbaar van 09.00-13.00 uur.

De teams juridisch en onderwijs 

zijn van 25 juli t/m 19 augustus alleen voor zaken met spoed bereikbaar. In dat geval kan contact opgenomen worden via de e-mailadressen juristen@kvlo.nl of onderwijs@kvlo.nl. Dan graag SPOED aangeven bij het onderwerp van de e-mail . Zaken zonder spoed worden na de vakantie in behandeling genomen.

Wij verzoeken iedereen om zaken die nog behandeling van de juristen vragen, deze tijdig vóór de zomervakantie aan te melden. 

Bestuur en medewerkers wensen jullie een prettige vakantie!

 

Kom je bij ons op bezoek? 

Bureau KVLO is te vinden aan de Zinzendorflaan 9, 3703 CE in Zeist

 We hebben parkeergelegenheid op eigen terrein. De inrit naar de parkeerplaats bevindt zich tussen de huisnummers 5a en 7 van de Zinzendorflaan.

De cursusruimte van de KVLO bevindt zich op de eerste etage van het nieuwbouwpand grenzend aan de parkeerplaats. 
KVLO-LID ?

Ga dan naar je persoonlijke contactpagina op Mijn KVLO om je vraag te stellen aan één van onze teams. Dan hebben we gelijk jouw gegevens bij de hand.
Mijn contactpagina