Skip Navigation LinksBijeenkomst

KVLOKalenderBijeenkomst
c78bc91c-5d9c-4e16-a510-946579f492e6

Thomas Oriëntatiedag

Locatie
Save the Date!
Datum
16 November 2023
Tijd
10:00  - 17:00  uur
Thomas Oriëntatiedag 16 november 2023

De vereniging Thomas van Aquino viert over ruim twee jaar haar 75-jarig bestaan. Als nonprofit organisatie en partner van de KVLO organiseren wij onder andere scholingsdagen voor professionals in het bewegingsonderwijs. Onze doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit de docenten LO in het po, vo en mbo.
Een van onze jaarlijks terugkerende activiteiten is de Thomas Oriëntatiedag, in 2023 tikken wij alweer de 53e aan. Deze studiedag wordt bezocht door zo’n 300 deelnemers. Het karakter van deze dag is ‘belevend leren’ waarbij verdiepen, verbreden en vernieuwen centraal staat, zo creëren we een prachtig podium waar naast kennisdelen ook het verbinden en blijvend inspireren van vakcollega’s de volle aandacht krijgt. 

Ben jij die inspirerende LO docent die zijn beste gymles wilt delen? Dan zijn wij opzoek naar jou.
Scan of klik op de QR-code, meld je aan en wellicht word jij donderdag 16 november een van de workshopleiders op onze 53stee Thomas Oriëntatiedag. Na je aanmelding nemen wij contact met je op en bespreken verder, de inhoud van de workshop, duur van de workshop, benodigde materialen en de bijpassende vergoeding en onkostenvergoeding. Twijfel niet en durf jouw gymles-parel te delen! 

Meer info over inschrijven voor de studiedag zelf volgt.