Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Anders Actieven in Arnhem

KVLO Nieuws  |  17 november 2023

Een gezellige en geslaagde najaarsactiviteit voor de Anders Actieven in het Openluchtmuseum te Arnhem


Op maandag 2 oktober 2023 komen vanaf 13.00 uur 70 collegae van de Anders Actieven in het Openluchtmuseum bijeen. Verzamelplek is het zonnige terras van de Kasteelboerderij, waar zij door Herman, Magda en Jacqueline worden ontvangen.

Om 13.15 uur heet voorzitter Herman Rotting iedereen van harte welkom. Speciaal is er een woord van welkom aan Magda Spierenburg en Cees Klaassen. 
Aansluitend geeft Karel Snel uitleg hoe je in beperkte tijd veel van het Openluchtmuseum kan zien door het treintje te gebruiken, waarna iedereen vrolijk anderhalf uur op pad gaat.  


​​


Het Nederlands Openluchtmuseum is een cultuurhistorisch museum in Arnhem. Het bestaat uit een buitenmuseum en een binnen museum. Dit museum is het best bezochte museum van Nederland buiten Amsterdam. Het geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. Door het schitterende weer bezoekt iedereen vooral het buitenmuseum en het is zeer gezellig: collega’s vanuit Friesland t/m Limburg en van Noord-Holland t/m Hellevoetsluis zijn gekomen en raken met elkaar in gesprek. Naast het bekijken van alle bijzonderheden en het rijden met het trammetje wordt het elkaar ontmoeten zeer gewaardeerd. 

Nadat iedereen het terras weer heeft gevonden, geeft Cees Klaassen voor de laatste keer een inkijkje in het vele werk wat de KVLO voor ons vakgebied allemaal doet.

Herman bedankt Cees uitvoerig voor al zijn terugblikken en het vele werk dat hij buiten ons gezichtsveld voor ons dierbare vak gedaan heeft.

Hierna zet Herman Magda Spierenburg in het zonnetje. Zij heeft vanaf 2011 als bureaumedewerkster geparticipeerd in de commissie Anders Actieven. Niks was haar te veel en stond voor iedereen altijd klaar. Ze wordt hier terecht hartelijk voor bedankt.

Wij zeggen ‘DAG’ tegen Magda en Cees, zij ontvangen bloemen en een fotoboek over de bijeenkomsten van de Anders Actieven vanaf 2011. 

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt nog vrolijk na gekletst en de dag geëvalueerd. 

Op naar de volgende bijeenkomst op 28 mei 2024!

Diny Bom 

Fot​o's​ (in Google Photo's)



Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: