Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Daan van der Sleen 50 jaar lid KVLO

KVLO Nieuws  |  15 december 2023

​(Bijdrage van Gerné de Jonge)

Woensdag 13 december heb ik, samen met Jan Swaak, namens het hoofdbestuur de zilveren speld aan Daan van der Sleen mogen uitreiken. Dat betekent 50 jaar lid van de KVLO. 

Daan is in 1973 afgestuurd en heeft na zijn studie eerst zijn dienstplicht vervuld als sportinstructeur. Na zijn diensttijd is hij gaan werken aan de LTS in Hardenberg. Na verschillende fusies, inmiddels het Vechtdalcollege, een grote scholengemeenschap. Hier heeft Daan 41 jaar gewerkt in alle niveaus.

In de avonduren was hij vanaf 1974 actief als basketbaltrainer in Meppel. Later is hij overgestapt naar de volleybal.

Daan heeft in de jaren 90 ook een bestuursfunctie vervuld in de KVLO afdeling Drenthe. En gelukkig is hij nog steeds actief. Hij is vaak aanwezig bij de verschillende activiteiten die de afdeling Drenthe organiseert. Daan denkt mee en heeft een positieve inbreng tijdens de bijeenkomsten, waarbij het belang van bewegen en het elkaar ontmoeten belangrijk voor hem is. De zilveren speld is dan ook zeer verdiend!

Daan is fit en zelf nog actief in de sport. Een aantal keer per week speelt hij mee in de competitie "Walking Football". Hij zorgt voor de indeling van de competitie en de wedstrijdschema's.

Het schaatsen heeft hij ook weer opgepakt en het skiën gaat ook nog steeds prima.

Na 1 1/2 uur stapten we weer in de auto met een tas vol verhalen.
 
Gerné


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: