Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Olympic Moves Ivy van Hagen neemt afscheid

KVLO Nieuws  |  5 juli 2023

Beste collega’s, bedankt!

 
De afgelopen 6 jaar heb ik het voorrecht gehad om de mooiste en grootste schoolsportcompetitie van Nederland te mogen organiseren. 


Met Olympic Moves hebben we jaarlijks tienduizenden VO-leerlingen in beweging gekregen en hen het plezier in sport en bewegen laten ervaren.  Vele docenten LO hebben hiervan ook genoten. Maar uiteraard heb ik dat niet alleen gedaan…
 
Bedankt! – aan alle collega’s voor hun enthousiasme voor Olympic Moves.

Bedankt! – aan alle collega’s die de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan Olympic Moves.

Bedankt! – aan alle collega’s die zoveel leerlingen hebben weten te motiveren om deel te nemen.

Bedankt! – aan alle collega’s die hun leerlingen voorbereiden en trainen voor hun deelname en de impact voor leerlingen nog groter te maken.

Bedankt! – aan alle collega’s die hun sectiegenoten en schoolleiding hebben overtuigd van het belang van deelname aan Olympic Moves.

Bedankt! – aan alle collega’s die regionale finales hebben georganiseerd, en daar veel tijd en energie in hebben gestoken.

Bedankt! – aan alle collega’s die stagiairs/studenten/BSM-/LO2-leerlingen hebben begeleid om een regionale finale te organiseren
Bedankt! – aan alle collega’s die hebben meegedacht in oplossingen als iets anders liep dan voorzien.

Bedankt! – aan alle collega’s die hun leerlingen fanatiek maar Fair Play hebben gecoacht tijdens regionale finales en The School Final.

Bedankt! – aan alle collega’s die trots hun sportprestaties hebben gedeeld op social media en de lokale pers hebben gehaald.

Bedankt! – aan alle collega’s voor het invullen van evaluaties, waardoor het programma weer verder verbeterd kon worden.

Bedankt! – aan alle collega’s voor het meedenken bij vernieuwingen van het programma.

Bedankt! – aan alle collega’s die hun leerlingen mooie herinneringen hebben gegeven waar ze hun leven lang met plezier op terugkijken.

Bedankt! – aan alle collega’s die Olympic Moves een warm hart toe dragen of misschien zelfs wel in hun hart hebben gesloten (net als ik 😊).
 
Collega’s, bedankt voor de fantastische samenwerking van de afgelopen jaren. Wij allemaal samen maken Olympic Moves!
 
Een fantastisch mooie sportzomer gewenst!
 
Met sportieve groet,
 
Ivy van Hagen


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: