Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Thomas Oriëntatiedag zoekt gymles-parels

KVLO Nieuws  |  11 mei 2023

De vereniging Thomas van Aquino viert over ruim twee jaar haar 75-jarig bestaan. Als nonprofit organisatie en partner van de KVLO organiseren wij onder andere scholingsdagen voor professionals in het bewegingsonderwijs. Onze doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit de docenten LO in het po, vo en mbo.

Eén van onze jaarlijks terugkerende activiteiten is de Thomas Oriëntatiedag. In 2023 tikken wij alweer de 53ste aan. Deze studiedag wordt bezocht door zo’n 300 deelnemers. Het karakter van deze dag is ‘belevend leren’ waarbij verdiepen, verbreden en vernieuwen centraal staat. Zo creëren we een prachtig podium waar naast kennisdelen ook het verbinden en blijvend inspireren van vakcollega’s de volle aandacht krijgt. 

Ben jij die inspirerende LO docent die zijn beste gymles wilt delen?Dan zijn wij opzoek naar jou. Scan de QR-code of klik hier, meld je aan en wellicht word jij donderdag 16 november een van de workshopleiders op onze 53e Thomas Oriëntatiedag. 

Na je aanmelding nemen wij contact met je op en bespreken verder, de inhoud van de workshop, duur van de workshop, benodigde materialen en de bijpassende vergoeding en onkostenvergoeding. 

Twijfel niet en durf jouw gymles-parel te delen! Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: