Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Twee nieuwe bestuursleden voor de KVLO

KVLO Nieuws  |  26 maart 2024

De ledenraad van de KVLO heeft op 27 februari jl. twee nieuwe bestuursleden benoemd: Geert Hogendoorn en Ferdiand Bak

Geert is ruim twintig jaar LO-docent in het vo en heeft daarnaast MR-ervaring en politieke ervaring in de provinciale staten van Zeeland. Ferdiand is een kleine twintig jaar docent LO en docent LO2 in het vo en praktijkonderwijs. Daarnaast is hij docentcoach en volgt hij momenteel de masteropleiding Sport en Onderwijs. We feliciteren Geert en Ferdiand van harte met hun benoeming in het KVLO-bestuur! 

Hieronder stellen zij zich aan jullie voor.
Scherm­afbeelding 2024-03-26 om 19.01.55.pngFerdiand Bak ...

Als actief LO-docent verzorg ik iedere week LO-lessen die in het teken staan van beter leren bewegen tot ontdekken wat de beweegcultuur voor leerlingen kan betekenen, nu en later. Heel belangrijk in mijn ogen is dat kinderen, leerlingen, maar ook volwassenen bewegen of sporten. Dit is ook de reden dat ik zoveel waarde hecht aan het vak LO en de beroepsgroep, want jong geleerd is oud gedaan. 

Graag wil ik mij als bestuurslid inzetten voor deze belangrijke en mooie beroepsgroep vanuit mijn rol als bestuurslid van de KVLO.

Naast mijn LO-baan, vind ik het heerlijk om sporten zoals hardlopen, schaatsen of padel te beoefenen. 
Scherm­afbeelding 2024-03-26 om 19.03.10.png
Mijn naam is Geert Hogendoorn en ik woon in de buitenrand van Zeeland. Ik ben getrouwd en wij hebben twee zoons. Per 31 mei mag ik toetreden tot het hoofdbestuur van de KVLO.

Ik kijk ernaar uit om onze vereniging mede vorm te mogen geven en ook uit te bouwen. Het fundament staat en ziet er goed uit. Toch hoop ik met name mijn steentje bij te dragen ten aanzien van de ledenbehartiging, de uitbouw van het ledenbestand en de nakoming van de wettelijke eisen voor ons vak.



Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen: