Skip Navigation Linksartikel

Inhoudseditor

Doe tijdens The School Final mee met de zwemloop!

Olympic Moves  |  19 april 2023

Tijdens The School Final organiseert de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) een zwemloop in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. De zwemloop is een individuele wedstrijdvorm waarin atleten zwemmen en direct aansluitend hardlopen. Voor de winnaars zijn mooie prijzen beschikbaar. 

Wedstrijdvorm

Tijdens de wedstrijd zullen de leerlingen zwemmen en aansluitend hardlopen. Er zijn geen regionale voorrondes voor deelname aan de zwemloop. iedereen kan op 9 juni meedoen. De afstanden hierbij zijn:

  • Voor klas 1 en 2: 200 meter zwemmen en 2km hardlopen
  • Voor klas 3 t/m 6: 300 meter zwemmen en 3 km hardlopen  

Locatie

Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Hier vinden ook (en deels gelijktijdig) een aantal finales van atletiek, beachvolleybal, dodgeball, floorball en softbal plaats. 

Lijkt het jullie leuk om leerlingen die van zwemmen en lopen houden (en zich niet hebben gekwalificeerd voor een andere finalesport) mee te laten doen aan dit nieuwe programmaonderdeel? Vul dan het formulier in! Dan houden we je op de hoogte van het programma.

OMform22-1.png

I.v.m. de logistieke planning willen we jullie vragen dit formulier uiterlijk vrijdag 19 mei 2023 in te vullen! 

Heb je na deze datum nog aanmeldingen of wijzigingen, mail dan naar olympicmoves@kvlo.nl

Vergeet deze leerlingen niet mee te nemen in het vervoersformulier zodat we zo goed mogelijk het vervoer van en naar Papendal kunnen organiseren.