Olympic Moves

 


DE GROOTSTE SCHOOLSPORTCOMPETITIE VAN NL

Door Olympic Moves krijgen middelbare scholieren de kans om kennis te maken met diverse sporten en het plezier hiervan te beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Er doen inmiddels ruim 380 middelbare scholen aan mee, wat meer dan de helft is van alle middelbare scholen in Nederland! 

Uit onderzoek blijkt dat het programma jongeren enthousiast houdt voor sport en hen - door samen te sporten - onvergetelijke en fijne momenten bezorgt. Olympic Moves, een initiatief van KVLO en NOC*NSF, is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van ons land. Gezonde Generatie is sinds 2020 partner van Olympic Moves.The School Final vindt plaats op vrijdag 7 juni 2024

Olympic Moves biedt leerlingen de kans om samen met klasgenoten plezier te hebben in sport en bewegen. Ze kunnen meedoen aan maar liefst 18 sporten, waarbij ze strijden voor een finaleplek tijdens The School Final. Een evenement dat je niet wil missen!

Dit jaar vindt 'The School final' weer plaats op Sportcentrum Papendal en omliggende gemeenten. Zien we jouw team(s) daar?!


20231212 Nieuwsbrief knop blauw.png


 

  THE SCHOOL FINAL 2022

 


 THE SCHOOL FINAL 2021 - online