Skip Navigation Linksartikel

Inhoudseditor

Geplaatst voor The School Final 2023? Vul deze formulieren in!

Olympic Moves  |  3 april 2023

​Ruim 36.000 leerlingen van 400 verschillende scholen zijn met elkaar de strijd aangegaan voor een felbegeerde plek in Olympic Moves The School Final. Op vrijdag 9 juni 2023 gaan de overgebleven finalisten de uitdaging aan, tijdens de grootste scholensportcompetitie van Nederland. Het belooft een dag vol sport en plezier te worden!


AANMELDEN VOOR THE SCHOOL FINAL 2023
Via onderstaande formulier kun je alle informatie doorgeven om jouw school succesvol aan te melden voor The School Final 2023.

FORMULIER VERVOER
Tijdens The School Final worden er bussen ingezet om bijna 6.000 leerlingen van en naar de sportlocaties te vervoeren. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk (uiterlijk 2 weken na plaatsing voor The School Final) het vervoersformulier in te vullen. Doe dit nadat je met al je teams bent uitgespeeld èn wanneer één of meerdere teams van jouw school zich hebben geplaatst voor The School Final. 

Lees alle vervoersopties hieronder goed door vóórdat je het formulier gaat invullen!
OMform22-1.png

FORMULIER T-SHIRTS
Ook dit jaar ontvangen leerlingen en docenten Olympic Moves T-shirts. Via het t-shirtformulier kunnen de maten worden doorgegeven. De T-shirts worden verstuurd in week van 29 mei.  
OMform22-1.png



Reizen naar The School Final: wat zijn de opties?

VERZORGDE REIS
Optie 1. Je vraagt en ontvangt een vrijblijvende offerte van Olympic Moves (uitgegeven door Betuwe Express). Als je de offerte accepteert is het vervoer van, naar en tijdens The School Final volledig verzorgd.

EIGEN VERVOER
Optie 2. Zelf geregelde bus die ook de hele dag inzetbaar is voor lokaal transport tijdens The School Final.

  • Dit vervoer stellen jullie WEL voor Olympic Moves beschikbaar en kan voor het lokale vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties worden ingezet
  • Let op! De organisatie van Olympic Moves bepaalt hoe de touringcar rondom Papendal gedurende de dag wordt ingezet. De school kan hier geen invloed op uitoefenen!

Optie 3. Zelf geregelde bus die niet inzetbaar is voor lokaal vervoer tijdens The School Final.

  • Dit vervoer kan NIET worden ingezet door Olympic Moves voor het lokale vervoer rondom Papendal voor het transpoirt van en naar de sportlocaties.
  • Wil je WEL gebruik maken van het centraal geregelde vervoer rondom Papendal naar de sportlocaties? Dan betaal je hiervoor een VERVOERTOESLAG van €10,- p.p. (excl. BTW). Deze toeslag geldt voor zowel leerlingen als begeleiders.

Optie 4. Eigen vervoer tijdens en na The School Final

  • Dit vervoer kan NIET worden ingezet door Olympic Moves voor het lokale vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties.
  • Je maakt ook GEEN gebruik van het centraal geregelde vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties, omdat je dat met eigen vervoer dan wel lopend doet.
  • Let op! De bussen kunnen de leerlingen alleen afzetten en ophalen, maar niet parkeren op het terrein van Papendal!

BUSPOOLEN?
Indien je te weinig leerlingen hebt om zelf een bus te vullen, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden om te carpoolen met een school in de buurt.