Skip Navigation Linksartikel

Inhoudseditor

Geplaatst voor The School Final 2024? Vul het finalistenformulier in!

Olympic Moves  |  10 april 2024

FORMULIER VERVOER EN T-SHIRTS

Met onderstaand formulier kunnen scholen zich succesvol aanmelden voor The School Final 2024. Het formulier dient voor het doorgeven van de gekozen vervoeroptie en geeft de hoeveelheid nodige t-shirts en maten aan. 

Tijdens The School Final worden er bussen ingezet om alle leerlingen van en naar de sportlocaties​ te vervoeren. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk het formulier in te vullen. Doe dit nadat je met al je teams bent uitgespeeld en één of meerdere teams van jouw school zich hebben geplaatst voor The School Final. De deadline voor het invullen van het formulier is woensdag 15 mei.

OMform22-1.png

​Lees de vervoersopties hieronder goed door vóórdat je het formulier gaat invullen!

 

VERVOERSOPTIES THE SCHOOL FINAL

VERZORGDE REIS

Optie 1: Bevat een volledig verzorgd vervoer van, naar en tijdens The School Final zodra de aangevraagde offerte (uitgegeven door Betuwe Express) wordt geaccepteerd door de school.​

EIGEN VERVOER

Optie 2: De school regelt zelf een bus die de hele dag inzetbaar is voor lokaal transport tijdens The School Final.

  • Dit vervoer stellen jullie WEL voor Olympic Moves beschikbaar en kan voor het lokale vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties worden ingezet.
  • Let op! De organisatie van Olympic Moves bepaalt hoe de touringcar rondom Papendal gedurende de dag wordt ingezet. De school kan hier geen invloed op uitoefenen.

Optie 3: De school regelt zelf een bus die niet inzetbaar is voor lokaal vervoer tijdens The School Final.

  • Dit vervoer kan NIET worden ingezet door Olympic Moves voor het lokale vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties.
  • Wil je WEL gebruik maken van het centraal geregelde vervoer rondom Papendal naar de sportlocaties? Dan betaal je hiervoor een VERVOERTOESLAG van €10,- p.p. (excl. BTW). Deze toeslag geldt voor zowel leerlingen als begeleiders.

Optie 4: Bevat eigen geregeld vervoer tijdens en na The School Final

  • Dit vervoer kan NIET worden ingezet door Olympic Moves voor het lokale vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties.
  • Je maakt ook GEEN gebruik van het centraal geregelde vervoer rondom Papendal voor het transport van en naar de sportlocaties, omdat je dat met eigen vervoer of lopend doet.
  • Let op! De bussen kunnen de leerlingen alleen afzetten en ophalen, maar niet parkeren op het terrein van Papendal.

BUSPOOLEN

Indien je te weinig leerlingen hebt om zelf een bus te vullen, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden om te carpoolen met een school in de buurt.