Skip Navigation LinksStart

Kennisbank

De Kennisbank van de KVLO biedt een schat aan vakinhoudelijke publicaties, onderwijs- en beleidsinformatie en onderzoeksrapporten. Alle (praktijk)artikelen uit het KVLO Magazine zijn erin opgenomen. Deze Kennisbank wordt samengesteld door het Mulier Instituut, Kenniscentrum Sport&Bewegen, Vereniging Sport en Gemeenten en de KVLO.

In de paarse balk hieronder vind je links naar enkele andere websites van de KVLO, zoals de canonlo.nl. Hier vind je informatie over de ontwikkeling van de lichamelijke opvoeding in Nederland vanaf 1862 tot nu. En lerenbewegenmeten.nl. Hier krijg je toegang tot zo'n 50 leerlingvolgsystemen en motorische testen voor het po, vo en mbo. Het Jan Luiting Fonds is het publicatiefonds van de KVLO.

Zoekterm
AuteurPublicatiejaar
t/m
Gepubliceerd door

Zoektips
Pagina van

Zoektips

Zoekwoorden combineren

  • Wanneer je in het zoekscherm twee zoekwoorden gescheiden met een komma invult (zonder spatie ertussen en zonder vinkjes bij titel of trefwoord) wordt breed gezocht naar deze combinatie in titel, subtitel, signalement en trefwoorden.
  • Meerdere auteurs.. Hier kan op worden gezocht door beide namen in te voeren gescheiden door een komma (zonder spatie).

Zoek-tijdvak begrenzen

Vul begin- en eindjaar in van de gewenste zoekperiode.

KVLO-publicaties: alleen of niet 

Is KVLO aangevinkt, dan wordt gezocht in door de KVLO ingevoerde publicaties, waaronder de artikelen uit LO Magazine. Staat dit uit, dan wordt gezocht in alle ingevoerde publicaties.