Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Uitnodiging voor het Congres Grip op Geluid

KVLO Nieuws  |  15 april 2024

Dinsdag 4 juni, 10.00u - 14.00u

We nodigen je uit om het congres met de eindpresentatie van de bevindingen en aanbevelingen van het onderzoek Grip op Geluid bij te wonen. Het onderzoek Grip op Geluid is gericht op akoestiek, geluidsveiligheidsnormen, gezondheidsklachten en gehoor, voorlichting en slimme wearables. Het onderzoek is gesubsidieerd door SIA RAAK-Publiek.

In februari heeft Pointer een item gemaakt over de verontrustende voorlopige resultaten, waarover inmiddels Kamervragen zijn gesteld. Het onderwerp is relevant en actueel en jouw aanwezigheid op het congres vergroot de impact die we kunnen maken. Meld je tijdig aan via de aanmeldknop onderaan deze uitnodiging. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor wie?
Het congres richt zich op beleidsmakers, schoolbesturen, gemeenten, onderzoekers, vakleerkrachten bewegingsonderwijs en andere geïnteresseerden. Wij moedigen je dan ook aan deze uitnodiging te delen met je netwerk binnen deze doelgroep.

Informatief en sportief programma
Het belooft een inspirerende dag te worden, waarin niet alleen de onderzoeksresultaten worden gepresenteerd, maar waar ook diverse workshops worden aangeboden. Deze workshops variëren van sportieve workshops tot informatieve workshops, over het gebruik wearables, didactiek in de les, gehoorbescherming, mogelijkheden van akoestische aanpassingen en rollen en verantwoordelijkheden in sportbeleid.

De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch en de mogelijkheid om lekker te sporten in de bijzondere sportfaciliteiten van Younity Utrecht. Neem je sportkleding mee als je wilt deelnemen aan de sportactiviteiten!

Programma
09.30 – 10.00 uur Registratie en ontvangst
10.00 – 11.00 uur Presentatie van de onderzoeksresultaten
11.00 – 12.00 uur Workshopronde 1
12.00 – 13.00 uur Gezamenlijke lunch
13.00 – 14.00 uur Workshopronde 2

Locatie
Younity Utrecht
Jonkvrouw Sandrijndreef 37
3562 LN Utrecht

Bereikbaar met openbaar vervoer via treinstation Utrecht Overvecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.


Wij kijken uit naar je aanwezigheid en je bijdrage aan deze inspirerende dag.


Meld je via deze link aan!


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen:
Klik op onderstaand thema voor meer informatie: