Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

Wat zijn jouw ervaringen met LO in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs?

KVLO Nieuws  |  29 februari 2024

SLO en de KVLO zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën en hebben een vragenlijst ontwikkeld. Doe mee en vul de vragenlijst in!


Komend schooljaar gaat een team van leraren lo, opleiders en curriculumexperts werken aan de ontwikkeling van nieuwe eindtermen voor bewegen en sport in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, zowel voor vmbo als voor havo/vwo. 

Om goed te kunnen starten is het belangrijk dat we een goed beeld hebben van de huidige situatie in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Welke doelen worden gehanteerd? Hoe ziet het programma eruit? Hoe worden leerlingen betrokken bij de vormgeving van het programma? Hoe is de situatie nu? En wat zijn de wensen voor de toekomst?

Wil jij jouw kennis en ervaring met ons delen? Ga dan naar de onderstaande online vragenlijst. Zo help je ons een beter beeld te krijgen van wat er nu speelt en leeft. Uiteindelijk draag je daarmee je steentje bij aan de ontwikkeling van nieuwe eindtermen voor bewegen en sport in het voortgezet onderwijs. 


Hartelijk dank namens SLO en de KVLO!




Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen:
Klik op onderstaand thema voor meer informatie: