Skip Navigation Linksdefault

KVLOOlympic MovesInschrijven
INSCHRIJVEN

Inschrijving gesloten!
De inschrijving voor Olympic Movs 2021-2022 is gesloten! Er wordt hard gewerkt om alle inschrijvingen te verwerken en in te delen in de verschillende regionale finales. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeurslocaties (dit kan helaas niet altijd!).  De eerste indelingen zijn bekend gemaakt. Controleer deze goed en geef wijzigingen door! Einde van de kerstvakantie worden de bijgewerkte indelingen bekend gemaakt.  

Bekijk ook goed het algemeen reglement en praktische informatie en instructies voor docenten voor deelname omtrent Olympic Moves. Onder andere over inschrijven, mogelijkheden om tijdens het schooljaar naar andere regionale finales over te stappen, afmelden voor regionale finales, etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wil je nog een wijziging doorgeven? 
Stuur dan een mail naar olympicmoves@kvlo.nl waarin je aangeeft wat de juiste totaalinschrijving voor die sport moet zijn.

Wil je nog voor een andere sport inschrijven?
Stuur dan een mail naar olympicmoves@kvlo.nl met de volgende gegevens:
- naam school + plaats
- sport
- categorie(en) (+ aantal teams)
- naam sportcontactpersoon
- mailadres sportcontactpersoon
- mobiel nummer sportcontactpersoon
Nadat de indelingen zijn gemaakt, zal er gekeken worden hoe deze inschrijving nog ingepast kan worden. 

Wil je je als (nieuwe) school opgeven om deel te nemen aan Olympic Moves?
Stuur dan een mail naar olympicmoves@kvlo.nl, zodat we je hierover meer informatie kunnen geven.


Inloggegevens Olympic Moves

Ben je lid van de KVLO? Dan kun je met je nieuwe KVLO-inloggegevens inloggen bij 'Mijn Olympic Moves', rechts bovenaan de pagina. Eenmaal ingelogd, kun je je inschrijvingen bekijken. 
Ben je geen KVLO-lid? Stuur dan een mail (met je naam, school, adres school, schoolmailadres en mobiel nummer) naar olympicmoves@kvlo.nl om een account aan te laten maken. 


Belangrijke data voor de inschrijving: 

10 december 2021          >  indelingen regionale finales bekend (versie 1) 
Einde kerstvakantie         >  indelingen regionale finales bekend (versie 2) 

Belangrijke data voor de schoolsportcompetitie: 

Vrijdag 22 april 2022     > uiterste datum regionale finales 
Vrijdag 10 juni 2022      > Olympic Moves The School Final  Corona maatregelen

Bij de organisatie van Olympic Moves houden we ook dit schooljaar nog steeds rekening met de corona-maatregelen. We volgen altijd de richtlijnen en protocollen die door het RIVM en de onderwijsorganisaties, zoals de VO-raad en de KVLO, zijn opgesteld. We hopen natuurlijk allemaal dat we met elkaar kunnen samen komen tijdens de verschillende regionale finales en voor Olympic Moves The School Final 2022. We houden jullie nauw aangesloten als er aanpassingen in het programma nodig zijn.