Skip Navigation Linksdetail

KVLONieuwsArtikel

De vraag van Dennis Wiersma aan Cees Klaassen

KVLO Nieuws  |  8 februari 2023

De vraag van is een rubriek van de website Sportknowhow.xl waarin de beantwoorder de volgende vraagsteller wordt. De laatste bepaalt ook aan wie de vraag gesteld wordt. Op 7 februari 2023 was er een vraag van Dennis Wiersma, minister voor primair- en voortgezet Onderwijs, aan Cees Klaassen, directeur van de KVLO:

Afgelopen jaren heeft de KVLO samen met mijn ministerie en een heel aantal andere bevlogen partners hard gewerkt aan het realiseren van het '2+1+2 model': per week twee uur bewegingsonderwijs, een uur aanvullend bewegen onder schooltijd en twee uur sporten na schooltijd. Hier is in het land heel veel op gebeurd. Wat vind jij de mooiste voorbeelden waarin het onderwijs en de sportwereld heel goed samenwerken en elkaar versterken?

Cees Klaassen kwam met het volgende antwoord:
Samenwerking tussen onderwijs en sport loont. Er zijn gelukkig al veel goede voorbeelden te geven waarin het onderwijs en de sportwereld goed samenwerken en elkaar versterken. Wat dat betreft is er de laatste jaren inderdaad veel gebeurd om trots op te zijn.

Het vervolg van het antwoord van Cees Klaassen kun je op deze pagina van Sportknowhow.xl lezen. Daar zie je ook aan wie hij zijn vervolgvraag stelt..


Meer lezen over dit onderwerp? Klik op onderstaande tag voor meer artikelen:
Klik op onderstaand thema voor meer informatie: