Skip Navigation Linksdefault

KVLOWie we zijnLedenraad

 ..

Ledenraad 

Op 10 december 2022, tijdens de Wintervergadering van de KVLO, nam de ALV een positief besluit over een wijziging van de statuten. Een van de veranderingen is dat de vorm van de ledenraad wordt aangepast naar een verkozen ledenraad. Dit betekent dat alle stemgerechtigde KVLO-leden zich in 2023 kunnen kandideren en kunnen stemmen voor de ledenraad. 

Wij zoeken zestien ledenraadsleden, gekozen vanuit vier kiesregio’s en drie ledenraadsleden met een kwaliteitszetel. Wat wij zoeken en wat wij bieden vind je in de profielen voor:
- Zestien ledenraadsleden KVLO
Drie kwaliteitszetels ledenraad KVLO

Stel je verkiesbaar!
Zet jij je graag in voor de vereniging en voor het belang van het bewegingsonderwijs? En denk jij dat een zetel in de ledenraad iets voor jou is? Stel je dan verkiesbaar in je eigen kiesregio of voor een kwaliteitszetel! Via het formulier kandidaatstelling ledenraad kun je je aanmelden als kandidaat. Vervolgens worden de aanmeldingen aan de hand van de profielen beoordeeld door een kiescommissie. De verkiezingen vinden plaats in maart. 

 

Video groot

Laatste updates 
26-01-2023 Stel je kandidaat voor de KVLO ledenraad!

Downloads
Overzicht kiesregio's

Tijdelijke ledenraad
Na instemming met de statutenwijziging is de tijdelijke ledenraad geïnstalleerd. Zij zijn met de kiescommissie verantwoordelijk voor de verkiezingen van de ledenraad, ondersteund door het KVLO-bureau. De tijdelijke ledenraad bestaat uit de volgende KVLO-leden:

tijdelijke.jpg

V.l.n.r.: Erik-Jan Stegeman, Anton Binnenmars (voorzitter KVLO-bestuur) Gerné de Jonge, Cor Kuiper, Marcel Verbeek, Jacob Nienhuis, Patricia van Alst, Kirsten Keij, Michel Hermans, Marion Kanbier, Mehran Eghtesad, Eduard de Roos, Herman Wassenaar. 
Niet op de foto maar wel in de tijdelijke ledenraad: Jan van Buuren, Alexander van der Kooi.