Skip Navigation Linksartikel

Gecombineerde finale verkiezing - studiedag KVLO

Sportiefste School  |  3 oktober 2022

​Op woensdag 19 april 2023 zal zowel de finale van de verkiezing voor VO (vmbo) en VSO plaatsvinden als de studiedag 2+1+2 voor alle beweegprofessionals (primair-, voortgezet- èn speciaal onderwijs). Deze gecombineerde finale en studiedag zal plaats vinden op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

Finale verkiezing VO (vmbo) en VSO
De genomineerde scholen worden uitgenodigd om met een groep van 25 leerlingen (klas 3) naar de landelijke finaledag op 19 april in Den Haag te komen. Alle genomineerde scholen laten een filmpje van hun school zien en de leerlingen verzorgen een podiumpresentatie voor alle aanwezigen. Ook is er een sportief programma voor de leerlingen en uiteindelijk de prijsuitreiking. Uiteraard zijn de inspirerende verhalen van de scholen ook te beluisteren voor deelnemers van de studiedag.

Studiedag 2+1+2
Tijdens deze studiedag worden alle beweegprofessionals (primair-, voortgezet- èn speciaal onderwijs) uitgenodigd om te professionaliseren, te netwerken, van elkaar te leren en uiteraard om zelf te ervaren!
Het model dat de KVLO uitdraagt is gebaseerd op het Arnhemse 2+1+2 model, waarbij een integrale samenwerking tussen verschillende instanties heeft geleid tot meer beweegaanbod op en rondom school.