KVLOWat we doenScholing

​Scholing

Breid je deskundigheid uit en blijf je ontwikkelen met de KVLO studiedagen, cursussen en netwerkbijeenkomsten. In de kalender vind je het overzicht van de evenementen en scholingen die door de KVLO en de KVLO afdelingen worden aangeboden. Daarnaast staan scholingen en evenementen van overige aanbieders vermeld op deze pagina.

Scholingsnetwerken BSM en LO2

Voor de examenvakken Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) op havo/vwo en Lichamelijke Opvoeding 2 (LO2) op vmbo-tl/gl organiseert de KVLO aparte scholingsnetwerken. Klik op de linken voor meer informatie. Ook vind je hier de leveringsvoorwaarden. Vanwege de doorlopende scholing zijn dit betaalde netwerken. 

Wil je meer weten over de examenvakken BSM en LO2?  Kijk dan op de pagina's thema BSM en thema LO2.

Direct inschrijven? Klik hier voor LO2 en hier voor BSM.


Informatie over algemene netwerkbijeenkomsten vind je op onze speciale netwerkpagina


Korting deelname
Ben je lid van de KVLO? Dan is deelname aan studiedagen extra voordelig. Ben je nog geen lid? Bekijk dan onze ledenvoordelen.
KVLO-scholing is in de kalender te herkennen aan het KVLO-logoSchermafbeelding 2021-10-01 om 09.13.15.jpg


Verzoek plaatsing scholingskalender
Heb je als aanbieder een interessant aanbod voor scholing voor de KVLO leden of lever je maatwerktrajecten? Vraag dan de criteria aan voor plaatsing in het overzicht. Als je hieraan voldoet, stuur dan je aanvraag naar scholing@kvlo.nl. Vervolgens laten wij het weten als de scholing geplaatst is.


Niet gedateerde scholing
kun je op de pdf scholing op aanvraag bekijken!


Vragen
Heb je vragen over het scholingsaanbod van de KVLO? Ga naar deze pagina!